Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 Handlevogn

Handlevognen er tom.
 


Nyhetsmail

Motta nyheter per epost.

 

Kundesenter


Menyen under gir deg tilgang til nyttig informasjon relatert til handel på våre nettsider.
 


Kjøpsvilkår
- Generelle kjøpsvilkår
- Personopplysninger

Betaling
- Kredittkort
- Postoppkrav
- Faktura/kreditt

Levering

- Fraktpriser
- Uavhentede pakker
- Leveringstid
- Pakkesporing
- Postordre til utland

Service og retur
- Angrefrist
- Reklamasjon
- Retur
- EE-AvfallGenerelle kjøpsvilkår

Vi prøver å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrivefeil / prisfeil kan forekomme. Vi forbeholder oss derfor retten til å kansellere din bestilling eller del av denne dersom produktet er utsolgt/utgått. Hvis produktet er utsolgt/utgått vil du høre fra oss så fort vi mottar en bekreftelse fra vår leverandør på dette.

Norwegian Modellers AS forbeholder seg retten til leveringsnekt på varer med eventuelt bakgrunn i kraftige prisendringer, lagerstatus, konkurranseforhold og eventuelle andre årsaker.

 

Vi benytter Posten servicepakke som fraktalternativ i de fleste tillfeller. Unntaket er små forsendelser som går som brev og forsendelser med farlig gods. Brev og farlig gods sendinger må betales med kort, alternativt forskuddsbetales før sending.

 

Personopplysninger

Norwegian Modellers AS er veldig opptatt av at våre kunde skal føle seg trygge på at vi ikke utleverer personopplysninger og at vi oppbevarer disse på en betryggende måte. For at du skal kunne registrere deg og handle på nettsiden vår, må vi oppbevare noen opplysninger som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-post.
 
Dette er informasjon som vi trenger for å registrere deg og for å sende varer til deg. Norwegian Modellers AS er også pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, håndtering av avgifter og ved eventuelle garanti- og returhåndtering.
 
Historikk med oversikt over dine kjøp slettes ikke. Når kunde bestiller varer på vår nettside lagres også IP-adressen for å unngå svindel. Grunnen til at IP-adressen lagres er at det skal være mulig å spore eventuelle svindelforsøk som gjøres. Dette gjør vi fordi våre kunder fortjener å vite at det er trygt å handle på Norwegian Modellers AS. Alle svindelforsøk vil bli politianmeldt og konto sperret.

Kredittkort

Norwegian Modellers tilbyr betaling med Netaxept, Visa og Mastercard.

Netaxept følger de nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder og derfor kan du som kunde føle deg trygg når du handler hos oss.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Norwegian Modellers AS så lenge ordren eksisterer.

Hvis du etterpå kansellerer hele ordren, fjerner vi autorisasjonen, men det kan ta inntil 3 - 5 dager før dette blir synlig på kortet. Når ordren er klar for sending, belaster vi kortet med aktuelt fakturabeløp (fratrukket eventuelle linjer som er kansellert). Hvis vi senere må kreditere deg, gjøres dette mot det samme kortet du brukte da du sendte bestillingen.

 

Små ordre som betales med kredittkort vil vi sende ut som brev så fremt  verdien ikke er for stor.Fraktpriser

Etter Postens/Bring gjeldende priser. Bestiller du hos oss sendes de aller fleste varer via posten, enten som brevpakke eller servicepakke. Bestiller du fuel sendes dette som spesialgods med Postnord. Om ønskelig kan du også velge å hente din bestilling i vårt utsalgssted på Sem utenfor Tønsberg.Fraktprisen beregnes utifra størrelse og vekt på bestilte varer. Endelig frakt får du opplyst i kassen før du fullfører ditt kjøp.Postoppkrav

Ønsker du å betale pakken når den ankommer postkontoret sender vi den i oppkrav.
Oppkravsgebyr er inkludert i de fraktprisene vi oppgir.Faktura/Kreditt

Firmaer og offentilige institusjoner kan søke om kreditt hos Norwegian Modellers.

Les mer her


Kreditt må være innvilget før bestilling.

Er det lagt inn en ordre uten å søke in kreditt, blir denne sendt i oppkrav og ikke omgjort i etterkant.

Vi gjør oppmerksom på at firma/organisasjon må være registrert i vår kundebase for kredittvurdering. Ved å søke om kreditt hos Norwegian Modellers godtar du at vi foretar en kredittsjekk av selskapet.

Uavhentede pakker

Norwegian Modellers forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes.

Posten sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer ditt lokale postkontor. Hentemeldingen vil normalt sendes som en tekstmelding til din telefon eller som en epost. Har du ikke oppgitt noen telefon eller epost adresse vil hentemeldingen komme i din postkasse. Deretter sendes det en påminnelse om uavhentet sending etter 7 dager. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager, returneres den til oss og deretter vil du motta en faktura for tur-retur porto + 50,- i gebyr.

Dersom du benytter deg av din angrerett, vil du kun belastes med kostnadene ved å sende varen i retur. Dette kan du lese mer under Angrefrist.

Leveringstid

Norwegian Modellers A.S forsøker til enhver tid å lagerføre hele katalogprogrammet. Pakkene sendes normalt Posten og Postnord. Frakttiden tar ofte 2-5 dager, men dette garanteres ikke av posten.


Du kan oppleve å få flere ordrebekreftelser fra oss hvor leveringsdatoen er forskjøvet til ny dato eller i verste tilfelle har ukjent leveringsdato.

Pakkesporing

Når varene er klargjort for utsendelse fra vårt lager, sender vi deg en leveringsbekreftelse pr. e-post til adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes før transportøren henter varene hos oss, derfor kan det ta noen timer før pakken(e) kan spores.

For å spore forsendelsen din, kan du bruke pakkesporing direkte fra ordrehistorikk under dine ”min side”, slik at du slipper å kontakte oss for å finne ut hvor pakken er.

Du kan også spore pakken direkte hos Posten

Postordre til utland

Alle utenlan
dske kunder bes kontakte oss på forhånd. Send en epost til shop@modellers.com.

Angrefrist


Alle kjøp på postordre og over internett dekkes av paragrafen om angrefrist i kjøpsloven. Dette gir deg rett til å returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt denne. En forutsetning for at full heving av kjøpet skal finne sted, er at varen er i en slik stand at den kan selges videre uten verditap. Gjelder ikke ved kjøp under kr 300,- Ved bruk av angrefristloven er det kundens ansvar å dekke returporto. Ferdig utfylt returskjema vedlegges varen som returneres til: Norwegian Modellers A.S, Boks 20 , 3107 Sem

Reklamasjon

Reklamasjonsretten er en lovfestet rett til å reklamere på mangler ved produktet ved forbrukerkjøp. Retten omfatter bare det som loven kaller "mangler". Det er en mangel når produktet ikke er som avtalt eller er dårligere enn det man generelt kan vente av tilsvarende produkter. Hvis det blir konstatert at varen har en mangel har du rett til å få feilen reparert, kreve prisavslag, erstatning for påførte tap eller heve (omgjøre) kjøpet. Poenget er at du ikke skal bli skadelidende fordi selger har solgt deg et dårlig produkt. Klagen må alltid fremsettes så snart som mulig etter at feilen viste seg. Siste frist etter loven er 2 eller 5 år avhengig av varens normale holdbarhet.
Vi gir full garanti i følge kjøpsloven på alle produkter som er levert av oss.

Ta godt vare på faktura/kvittering for senere bruk i garanti eller reklamasjonsaker.

Retur


Varer skal alltid returneres til følgende adresse:
Norwegian Modellers A.S, Boks 20 , 3107 Sem

 

EE-Avfall

 

Alt du har kjøpt som virker med strøm eller batteri skal leveres i retur når du skal kaste det. Dette kan leveres gratis i vår butikk eller i en annen butikk som selger tilsvarende varer. Har du ikke mulighet til å levere det i butikk kan det sendes til oss. Du må selv dekke forsendelses kostnaden. NB! Hvis batterier skal returneres så ring oss på tlf. 33378000 før du sender slik at vi kan avgjøre korrekt sendings måte.

 

EE-avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall

 

Norwegian Modellers har avtale med El-retur og tar imot utrangerte produkter av samme type som vi selv selger. 

 

 

 

 

 

Copyright © 2017 Norwegian Modellers - All rights reserved
Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS

(3.17.10.44)